Aramızdan Ayrılışının 2. Yılında Özlemle Anıyorum(GİZEM AKDENİZ) |
||||
|---|---|---|---|---|
|
Kıdemli Üye
![]()
Grup:
Üyeler
Gönderi:
2219
Düzey : 38; Uzm : 46
Kt : 374 / 936 Ort : 739 / 7882 ![]() |
Tarih konusunda yanlışlık yapmadığımı düşünüyorum açan olmuştur diye düşünmüşdüm ama olmamış tarihde yanlış yaptıysamda özür dilerim.canım gizemimi son zamanlarında tanımış ve samimi olmuşduk.Mekanı cennet olsun.Ruhu şad olsun...
Tarih: 7/5 15:01
|
|||
|
||||
Cevaben: Aramızdan Ayrılışının 2. Yılında Özlemle Anıyorum(GİZEM AKDENİZ) |
||||
|---|---|---|---|---|
|
Yönetici
![]()
Grup:
Yönetici Üyeler Moderator
Gönderi:
9703
Düzey : 64; Uzm : 37
Kt : 2376 / 2376 Ort : 3234 / 13840 ![]() |
Gizem'cim tatli Gizem'cim, sen aramizdan ayrilali o kadar oldu demek. Allah rahmet eylesin.
Tarih: 7/6 5:10
|
|||
|
||||
Cevaben: Aramızdan Ayrılışının 2. Yılında Özlemle Anıyorum(GİZEM AKDENİZ) |
||||
|---|---|---|---|---|
|
Arada sırada uğruyor
![]()
Üyeler
Gönderi:
37
Düzey : 4; Uzm : 85
Kt : 0 / 96 Ort : 12 / 434 ![]() |
cok sağ olun benim can dostlarım sizlerden ALLAH RAZI OLSUN ben köyde gizem .ciğimimin yanındaydım bu akşam döndüm .güzel kızımın .5 temmuz yıldönümü. 9 temmuz doğum günüydü.benim babannem vardı kızım onu çok severdi.ona hiç kıyamazdı benim canım haminnem derdi oda onu cok severdi.o ölmesin sakın ben yaşayamam anne derdi .gizoşumun bütün tuttuğu günlük defterlerinde ALAHIM NE OLUR BANA HAMİNNEMİM ÖLDÜĞÜ GÜNÜ GÖSTERME DİYE YAZARDI .anneciğim niye öyle diyorsun o yaşlı derdim .oda haminnem ölürse bende ölürüm derdi.HAMİNNESİ 95 YAŞINDA 9.TEMMUZ 2010 GÜNÜ VEFAT ETTİ. GÜZEL KIZIM LA YANYANA ŞİMDİ O ÇOK SEVDİĞİ HAMİNNESİ YANI BAŞINDA . güzel kızımın doğum gününde yanına gitti.ve giderkende herkezi KIZIMIN YANINA GÖTÜRDÜ.sitedeki bütün arkadaşlardan ALLAH RAZI OLSUN YÜCE RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN BENİM CAN DOSTLARIM GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİKİ VARSINIZ .SELAMLAR
Tarih: 7/13 5:03
|
|||
|
||||