Görüntülenenler:   1 Konuk

babacımın akciğer ca tedavisi
Yeni Üye
Grup:
Üyeler
Gönderi: 3
Düzey : 1; Uzm : 10
Kt : 0 / 2
Bağlı değil
Tam beş ay oldu bu lanet hastalıkla tanışalı.hiç bişey yokken canım babam sadece rutin bir kontrol yaptırmak isteyince öğrendik akciğer ca olduğunu.ve o günden sonra her gün kabusa uyandık.daha bunun şokunu atlatmadan bi kaç gün içinde beyin metastazları ortaya çıktı.yıkıldık.ama annemim bize verdiği moralle güçle ayağa kalktık babamın yanında dimdik durduk.iki ay önce akciğer sağ alt lob alındı.ameliyat oldıkça başarılı geçti.iki hafta sonra babam hayata küsmüş bir halde ne bizimle konuşuyor ne de yemek yiyordu hastane günlerine geri döndük.yaklaşık on günlük bir damardan beslenmelerle babam o eski neşesine kavuştu biz de tabi.taki on gün önceye kadar.tam ikinci kemoterapi vakti gelmiştiki bel ağrıları ve bacak ağrıları arttı yapılan kontrollerde kemik met ortya çıkmıştı.bütün ümidimi toplamış böyle bişeyi hiç aklımdan bile geçirmemiştim ama oldu.babama söyleyemedik.o kaslarının ve kemiklerinin eridiğini o yüzden radyoterapi almak zorunda olduğunu söyledik.ona yalan söylemek içimi yakıyo.bazen artık dayanacak gücüm kalmıyo.ama gerçekten son ana kadar ÜMİDİMİ kaybetmeyeceğim.bizim hikayemiz de bu.sizinle paylaşmak içimi bir an olsun ferahlatmak istedim.dualarınızı eksik etmeyin .bilin ki benim dualarım hep sizinle

Tarih: 7/28 16:10
Raporla

Cevaben: babacımın akciğer ca tedavisi
Kıdemli Üye
Grup:
Üyeler
Gönderi: 4269
Düzey : 48; Uzm : 84
Kt : 956 / 1196
Bağlı değil
Zor bir dönemdesiniz ama Yüce Allahtan ümit kesilmez...

Hasta olan değil, ömrü biten gider..

Rabbim yardımcınız olsun..

Tarih: 7/28 16:32

Yönetici
Yer Tekirdağ/NY
Grup:
Yönetici
Üyeler
Moderator
Gönderi: 9704
Düzey : 64; Uzm : 37
Kt : 2376 / 2376
Bağlı değil
Aramiza hosgeldin ve babana cok buyuk gecmis olsun Fidan. insallah babanin tedavisi basarili olur ve bu hastaliktan kurtulur. Dualarim sizinle.

Tarih: 7/28 20:34

Open in new window

Raporla

Her fırsatta burada
Yer istanbul
Grup:
Üyeler
Gönderi: 78
Düzey : 7; Uzm : 77
Kt : 33 / 169
Bağlı değil
Fidan;

Aramıza hoşgeldin. babanıza çok geçmiş olsun, dualarımız sizinle.

Tarih: 7/29 9:54

Yeni Üye
Grup:
Üyeler
Bağlı değil
güzel temennilerinizin beni ne kadar umutlandırdığını ifade edemem.samimiyetiniz için çok teşekkürler..

Tarih: 7/29 10:18
Raporla

Yeni Üye
Grup:
Üyeler
Bağlı değil
babam bugün ikinci radyoterapisini alacak.doktor bundan sonra ayağa kalkmasının pek mümkün olmadığını yüksek bir olasılıkla da felç olabileceğini söyledi.radyoterapiden sonra kemoterapiye başlanacakmış hemen.babam bu kadar halsizken ve bel ağrılarına dayanamazken nasıl kaldıracak ki kemoterapiyi..sizce bu mantıklı mı?doğrulamazken mide bulantılarına katlanama gibi geliyo bana.hastayı tedavi esnasında da sonrasında da kaybedebiliriz diyor radyoterapist bayan.ne kadar kolay onlar için bunu söyleyebilmek.halbuki babam hayata o kadar güzel bakıyor ki.ne onun psikolojisi ne bizim psikolojimiz kimsenin umrunda değil.

Tarih: 7/29 10:24
Raporla

Kıdemli Üye
Grup:
Üyeler
Gönderi: 1055
Düzey : 28; Uzm : 63
Kt : 138 / 690
Bağlı değil
herşeyin hayırlısını Rabbim biliyor...dayanma gücü ve sabır diliyorum,uzun ve yorucu bir süreç ...geçmiş olsun babanıza...

Tarih: 7/29 10:29

Moderatör
Yer zonguldak - bursa
Grup:
Üyeler
Moderator
Gönderi: 2847
Düzey : 42; Uzm : 22
Kt : 824 / 1030
Bağlı değil
Alıntı:

fidan Yazdı:
babam bugün ikinci radyoterapisini alacak.doktor bundan sonra ayağa kalkmasının pek mümkün olmadığını yüksek bir olasılıkla da felç olabileceğini söyledi.radyoterapiden sonra kemoterapiye başlanacakmış hemen.babam bu kadar halsizken ve bel ağrılarına dayanamazken nasıl kaldıracak ki kemoterapiyi..sizce bu mantıklı mı?doğrulamazken mide bulantılarına katlanama gibi geliyo bana.hastayı tedavi esnasında da sonrasında da kaybedebiliriz diyor radyoterapist bayan.ne kadar kolay onlar için bunu söyleyebilmek.halbuki babam hayata o kadar güzel bakıyor ki.ne onun psikolojisi ne bizim psikolojimiz kimsenin umrunda değil.

içinde bulunduğunuz durumu anlıyoruz , hastalığın kendisi olduğu kadar tedavisi de çok zorlu , hem hastayı hemde yakınlarını her açıdan çok zorluyor.

Kanserin ölüm riski yüksek bir hastalık olduğunu hepimiz biliyoruz , ama aynı zamanda en ilerlemiş hastalarda bile düzelme sağlanabildiğini de biliyoruz.

Eski bi hasta yakını olarak size tavsiyem dr ların tavsiyelerine uymanız , moralinizi ve umudunuzu mümkün olan en yüksek seviyede tutmaya çalışmanız.Unutmayınız ki dr lar her gün benzer durumlardaki onlarca hasta ile ilgileniyorlar.Ve mümkün olduğunca duygusallıktan uzak davranmak zorundalar.Ayrıca zannetmiyorum ki , hiç bir dr hastasına gereksiz , faydalı olmayacak bir tedavi uygulasın, zarar / risk ve fayda değerlendirilmesi yapılıp ona göre karar veriyorlar.Geçmiş olsun

Tarih: 7/29 13:02
Raporla

Arada sırada uğruyor
Yer Ankara
Grup:
Üyeler
Gönderi: 14
Düzey : 2; Uzm : 50
Kt : 0 / 37
Bağlı değil
fidan çok zorlu yollardasınız bızım gıbı benımde babam kolon ca we dıqer neyse..bqn bende doktordan hıc hos olmayan sözler işıttım kendımde degılım o yuzden.cok yorucu mesakatlı yollardayız sabrını we Allaha olan ınancını yıtırme asla.unutma kı derdı weren dermanınıda werır.Allah hıc umulmadık zamanda umulmadık sekılde sıfa werır sen bıle sasar kalırsın.ımkansız bıle ımkanlı hale gelır.benımde babam o yolda bende senınle aynı uzuntulerı paylasıyorum cok ıyı anlıyorum senı yaşın kac bılmıyorum ama dırayetlı olmak zorundayız yapabılcegımız bısı yok.Allah tum CA hastalarına acıl sıfalar nasıp eylesın..

Tarih: 7/29 20:43

Moderatör
Yer TÜRKİYE
Grup:
Üyeler
Moderator
Çalışma Grubu
Gönderi: 4077
Düzey : 48; Uzm : 5
Kt : 941 / 1176
Bağlı değil
Gecmıs olsun sevgılı fıdan, zorlu bır donem hem sızın hemde babanız ıcın. Allah kolaylıklar versın ınsallah

Hosgeldınız aramıza,
Babanıza acıl/hayırlı sıfalar dılıyorum.

Tarih: 7/29 22:49

Konuları izleyebilirsiniz.
Yeni konu ekleyemezsiniz.
Gönderiye yanıt veremezsiniz.
Gönderinizi düzenleyemezsiniz.
Gönderinizi silemezsiniz.
Yeni anket ekleyemezsiniz.
Ankete katılamazsınız.
Gönderiye dosya ekleyemezsiniz.
Gönderiyi onaylayamazsınız.

[DETAYLI ARAMA]

Nöbetçi Eczane

yazarlar

Untitled Document

Proxima
TAHTA KÖPRÜ
Sarımtrak Öyküler
CENNETTEN MEKTUPLAR-1 DELİ KIZIN BOHÇASI
Serap
Karabasan
Nuray İlbars
Ayna
Mine'nin Köşesi
TURUNÇ AĞACI
Emine'den yazılar
GÜLLER FEDA
Konuk Yazar
Elvan'dan; Mutluluk>

Kimler Online?

9 kullanıcı çevrimiçi (4 kullanıcı Forum sayfasında)

Üyeler: 0
Ziyaretçiler: 9

devamı...

Yeni Üyeler

wasko03 04.09.2010
docosma 03.09.2010
sumtafa 25.08.2010
6642 22.08.2010

kerem_ank
21.08.2010

2010, Mart Ayının En Çok Satan Kitapları

1) Bozkırın Sırrı Türk Peygamber Ahmet Turgut

2) İki Darbe Arasında & İlginç Zamanlarda Prof. Dr. İskender Pala

3) Küçük Arı Chris Cleave

4) Dil Zekası & İletişim Sihirbazlığı M. Abdullah Yılmaz

5) Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk (Özel Baskı - Özel Fiyat) Prof. Dr. İskender Pala

6) Uçurtma Avcısı (Özel Baskı - Özel Fiyat) Khaled Hosseini

7) Kayıp Gül (Karton Kapak) Serdar Özkan

8) Kanuni & Kılıcın Yapamadığını Adalet Yapar Okay Tiryakioğlu

9) Katre-i Matem Prof. Dr. İskender Pala

10) Aşk (Pembe Kapak) Elif Şafak

kitapyurdu.com

Anketler

Internet ortaminda oldugunuz gibimisiniz, yoksa kendinizi oldugundan farkli mi gosterirsiniz?
Oldugum gibiyim, hatta bazen gerekenden fazla bilgi verdigimi dusunuyorum.
Tabi ki oldugumdan farkliyim, kendim hakkinda pek bilgi vermem, beni gercek hayatta taniyan birinin okuyacagini dusunur, cekinirim.
Umurumda degil...
Yalan soylemeyi sevmiyorum ama paylasimlarimda da sInIr koyuyorum.

istatistik