Görüntülenenler:   1 Konuk

çaresizlik...
Arada sırada uğruyor
Yer Ankara
Grup:
Üyeler
Gönderi: 14
Düzey : 2; Uzm : 50
Kt : 0 / 37
Bağlı değil
Merhaba tesadufen görup üye oldum,herkez bısıler paylasmıs okudum Allah bu hastalıgı ceken ve cekmekte olan herkese sabırlar ihsan eylesın dıyerek bende sözlerıme baslamak ıstıyorum
Babam 10 ay önce mıde kanserı sebebıyle ameılayt oldu,erken teshısmıs.hemen mıdesının 2/3 ünü aldılar.ardından kemo we radyoterapı.. drken hersey ıyı gıdıyordu sonuclar temızdı..tatıl planları yaparken bırden bagırsaklarda tıkanma sebebıyle hastaneye yatırdık.tabı kemolar 50 kıloya kadar düşürdü babamı.derken doktoru 2.amelıyatla bagırsak by-pass oldu.tıkanmayı actılar fakat ameılyatta bagırsaklarda 6 cm lık tumor olduqunu alamadıklarını aldıkları takdırde hastanın yasamının tehlıkeye gırecegını söledı doktoru,onu kemoyla kucultup sonra 3.cerrahı mudahaleyle alacaklarını söledı.derken babam gıtgde kotu oldu ne yıyebıldı ne ıcebıldı hadıııı tekrar hastaneye...
19. gunumuzdeyız hala yatmakta.serum,mamalar,dıqer ılaclar...agızdan hıcbır gıda alamıyor alınca tepkımeyle gerı cıkarıyor.ben sureklı arastırdım ordan burdan nıye neden ...hıcbır sey bulamadım adam akıllı.derken bqn hocamızla konusmaya karar werdım odasına gıttım "hocam neden babam hala yıyemıyor sorun ne " dedıgımde beynımden kaynar sular dokuldu cevabını aldıqımda..hoca bana " o tomurun orda hala durduqunu almadıqını söledıqını alırsa dahada kotu olacagını,yapılacak bısı olmadıqını,tomurun dıqer organlara sıcradıqını,artık bu sekılde ömrunun devamını tamamlıyacagını söledı" ben yıkıldım..agladım agladım..habermız yoktu bıze sölemedı daha onceden.bız duzelıcek elbet dıye beklerken neyle karsılastık.onlarda sasırmıslar nasıl olur bu 3 ay zamanında metaztaz yapar dıye!! hemde kemo almasına ragmen..o ankı duygumu anlatamam yıkıldım anneme anlattım onla beraber agladık bır daha odaya gıremedım cektım gıttım eve..yanı doktor yapılacak bısı olmadıqını söluyor bıttı dıyor ısınız Allaha kalmıs.halbukı son 5 ayda nekadar ıyıydı.bırden kolona sıcramıs..ordan oraya...herkes umutlu herkes guclu burda..ama ben cok mutsuzum bgn.daha babam 53 yasında daha onunla cok sey paylasıcaktık.. :( yarın ewe getırıcez.hastane ortamı psk cok etkıledı.durumunu bılmıyor henuz söleyemeyızde..ama ben gene de ALLAHTAN ÜMİT ASLA KESILMEZ DIYORUM.Verdıqı derdı gerı almayı bılır elbet.İnsallah Rabbım onu bıze bagıslıyacak..bılmıyorum bundan sonra nasıl dengede dururum ama alt ust olduk.hele de bqn..cok kotu we uzucu bır sınav bu Allah kımseyı bu sınavla denemesın.İnsallah bır mucıze olucak babam kurtulcak..Allahtan tek dıleqım bu..durumu bana benzer olanlar warmı ?

Tarih: 7/29 20:35

Cevaben: çaresizlik...
Kıdemli Üye
Grup:
Üyeler
Gönderi: 4269
Düzey : 48; Uzm : 84
Kt : 956 / 1196
Bağlı değil
blueoslem,

Babacığına acil şifalar dilerim...Allah yardım etsin inşallah..

Yazını okurken tüylerim diken diken oldu...Benzer bir durumu geçen sene biz yaşadık..Kuzenim pankreasta başlayıp, mide-barsak geçişini tıkayan bir tümörle karşı karşıyaydı..doktorlar 6-8 ay arası ömür biçmişlerdi..Ameliyata aldıklarında sadece mide-barsak arasına by-pass yapabilmişlerdi..Daha sonraları senin anlattığın gibi yedikleri geri gelmeye başlamıştı..

Daha sonraki süreci anlatmamam daha iyi olur..

Allah sizlere yaşatmasın dileğim..

Senin dediğin gibi Allahtan ümit kesilmez..Mucizeler her zaman vardır..Baban çok genç..Allah sizlere bağışlasın inşallah..

Tarih: 7/29 22:35

Moderatör
Yer TÜRKİYE
Grup:
Üyeler
Moderator
Çalışma Grubu
Gönderi: 4077
Düzey : 48; Uzm : 5
Kt : 941 / 1176
Bağlı değil
cok gecmıs olsun blueoslem,

allah sızlere bagıslasın babacıgını,
acıl ve hayırlı sıfalar dılıyorum...

Tarih: 7/29 22:45

Arada sırada uğruyor
Yer Ankara
Grup:
Üyeler
Gönderi: 14
Düzey : 2; Uzm : 50
Kt : 0 / 37
Bağlı değil
nese cok saqol amin ınsalah.selma cok uzuldum anlattıklarına :( umarım babamda aynı sonu yasamas =..(

Tarih: 7/31 19:53

Konuları izleyebilirsiniz.
Yeni konu ekleyemezsiniz.
Gönderiye yanıt veremezsiniz.
Gönderinizi düzenleyemezsiniz.
Gönderinizi silemezsiniz.
Yeni anket ekleyemezsiniz.
Ankete katılamazsınız.
Gönderiye dosya ekleyemezsiniz.
Gönderiyi onaylayamazsınız.

[DETAYLI ARAMA]

Nöbetçi Eczane

yazarlar

Untitled Document

Proxima
TAHTA KÖPRÜ
Sarımtrak Öyküler
CENNETTEN MEKTUPLAR-1 DELİ KIZIN BOHÇASI
Serap
Karabasan
Nuray İlbars
Ayna
Mine'nin Köşesi
TURUNÇ AĞACI
Emine'den yazılar
GÜLLER FEDA
Konuk Yazar
Elvan'dan; Mutluluk>

Kimler Online?

8 kullanıcı çevrimiçi (5 kullanıcı Forum sayfasında)

Üyeler: 0
Ziyaretçiler: 8

devamı...

Yeni Üyeler

wasko03 04.09.2010
docosma 03.09.2010
sumtafa 25.08.2010
6642 22.08.2010

kerem_ank
21.08.2010

2010, Mart Ayının En Çok Satan Kitapları

1) Bozkırın Sırrı Türk Peygamber Ahmet Turgut

2) İki Darbe Arasında & İlginç Zamanlarda Prof. Dr. İskender Pala

3) Küçük Arı Chris Cleave

4) Dil Zekası & İletişim Sihirbazlığı M. Abdullah Yılmaz

5) Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk (Özel Baskı - Özel Fiyat) Prof. Dr. İskender Pala

6) Uçurtma Avcısı (Özel Baskı - Özel Fiyat) Khaled Hosseini

7) Kayıp Gül (Karton Kapak) Serdar Özkan

8) Kanuni & Kılıcın Yapamadığını Adalet Yapar Okay Tiryakioğlu

9) Katre-i Matem Prof. Dr. İskender Pala

10) Aşk (Pembe Kapak) Elif Şafak

kitapyurdu.com

Anketler

Internet ortaminda oldugunuz gibimisiniz, yoksa kendinizi oldugundan farkli mi gosterirsiniz?
Oldugum gibiyim, hatta bazen gerekenden fazla bilgi verdigimi dusunuyorum.
Tabi ki oldugumdan farkliyim, kendim hakkinda pek bilgi vermem, beni gercek hayatta taniyan birinin okuyacagini dusunur, cekinirim.
Umurumda degil...
Yalan soylemeyi sevmiyorum ama paylasimlarimda da sInIr koyuyorum.

istatistik